20 éves a Friends Big Band

Kedves Látogató!
Az idén 20 éve megalakult egy big band, ami aztán egy évvel később felvette a Friends Big Band nevet. Az eltelt hosszú évek alatt egyre többet játszottunk a győri közönségnek, akik mindig biztosítottak minket arról, hogy érdemes ezt a műfajt művelnünk, még ha kissé „rétegzene” is, amit csinálunk. Az utolsó 10 évben aztán a saját énekeseink mellett egyre több neves énekessel, hangszeressel hozott össze minket az élet. Többekkel töretlen a kapcsolatunk, ami nagy elismerés a részükről. Mindig megtiszteltetés velük együtt muzsikálni! Szeretnénk továbbra is elhozni őket ide, Győrbe, mindannyiunk örömére.

A jubileumi koncertet azonban más szempont szerint gondoltam életre hívni. Mindig fontos volt a BARÁTSÁG. Igen, így nagybetűvel. Sokan játszottak velünk ez alatt a húsz év alatt. Amikor elváltak útjaink, akkor is megmaradt a barátság, a zene szeretete. Ezért Őket hívtam vissza, muzsikáljanak velünk ismét, egy-egy számban. Sokan elfogadták a meghívást, örömmel jönnek. Akadnak olyanok is, akik már csak hallgatni jönnek, mert már sajnos nincs kapcsolatuk hangszerükkel. A lényeg, hogy itt lesznek!

Azért lesz egy meglepetés vendégünk is, akit a győri közönség jól ismer, és egy rokon műfajt képvisel, járja a világot. Szerintem kitalálják!

Egy igen színes, jó hangulatú, baráti zenés estre várom, várjuk Önöket, jöjjenek, ünnepeljék meg velünk az elmúlt 20 évet!

2018. november 5-én, hétfőn 19 órakor a Richter Teremben tartjuk a zenekar jubileumi hangversenyét. Az elmúlt 20 év sikeres számaiból válogatunk szeretett közönségünk számára.
A színpadon a szokott módon vonóskar színesíti a hangzást, melyhez egy kamarakórus is csatlakozik, a látványról a GyőrTánc swing táncosai gondoskodnak.